Skopje Open 2019 - 26.10.2019


ПРИЈАВЕНИ КЛУБОВИ (на ден : 23.09.2019)
Ред.бр.КлубSolo F Solo M Solo Duo Couple Trio Small TeamBig Team Mega Team НатпреварувачТанцување
Вкупно
Compiled by MasterDance ® MasterSoft